ugyfelszolgalat@lanzs.hu +36 1 300 9123


Tudta, hogy a gépjárművének folyamatos átvizsgálása nem csak azért fontos, elkerülje a nagyobb meghibásodásokat, hanem ezért is, hogy nagymértékben csökkentse a belesetek kockázatát és növelje a járműben utazók biztonságát. Ezért fontos, hogy gépkocsija biztonságosan működjön, ezt pedig a folyamatos és szakszerű ellenőrzésekkel tudjuk garantálni.

Az állapotfelmérés során különös figyelmet szentelünk a legfontosabb menetbiztonságot támogató rendszerekre, úgy mint a:

Fékek állapotára: Közlekedésbiztonsági szempontból az egyik legfontosabb a fékek megfelelő állapota. A kopott, elhasznált fékberendezés többszörösére növeli a fékutat és nagy mértékben csökkenti a közlekedésbiztonságot. Nem csak a féktárcsák és fékbetétek állapotát érdemes átvizsgálni, mindenképpen cseréltesse legalább 2 évenként a fékrendszer működéshez elengedhetetlen fékolajat. A gépjárművek teljesítményének növekedésével folyamatosan emelkedik a fékek igénybe vétele, amihez cégünk a gépjárművének igénybevételéhez igazított alkatrészeket kínál, amellyel gazdaságos üzemeltetés mellet biztonságban autózhat.

Márkafüggetlen autószerviz

Gumiabroncsok állapotára: A gumiabroncs futófelületének állapota és kopása az egyik legkönnyebben vizualizálható és az egyik legnagyobb jelentőséggel bíró „alkatrésze” az autónak. 4 tenyérnyi felület adja át a gépjármű vonóerejét az útnak és biztosítja a megfelelő tapadást. A folyamatos ellenőrzések során nem csak a gépjárművek állapotát ellenőrizzük, hanem annak nyomását is, amely ugyanolyan mértékben befolyásolja a biztonságos autózást. A gumiabroncsok állapotából könnyen következtethetünk a futómű állapotára. Korszerű futóműállító műszerünkkel korrigálni tudjuk a kátyúk és egyéb külső tényezők okozta sérüléseket.

Lengéscsillapítók állapotát: A rossz lengéscsillapítók akár 20%-al csökkenthetik a fékutat. A lengéscsillapítók megfelelő működése javítja a kanyarstabilitást és a tapadást. Ezért fontos, hogy folyamatosan ellenőriztesse azokat!

Prémium gépjárműszerviz

Világító berendezések állapotát: Ha felfelé hord a fényszóró, akkor észlelik a gépkocsiját, de nem látják. Ha lefelé hord, akkor kilátásai lesznek korlátozottak. A fényszórók helytelen beállításai mellet az izzók működés befolyásolja a közlekedésbiztonságilag elvárt kilátás és világítást. Műszeres fényszóróállítás és megfelelő izzó választás garantálja a biztonságos autózást.

És ami a legfontosabb: Profi autószerelő csapatunk tanácsaival és szaktudásával segíti a gondtalan autózásban.

Kapcsolódó szolgáltatás: https://lanzs.hu/gepjarmu-diagnosztika