ugyfelszolgalat@lanzs.hu +36 1 300 9123


A láthatóság és a látás létfontosságú a közlekedés szempontjából. A mai korszerű gépjárművek esetében sokkal bonyolultabb feladat, mint az elsőre gondolni véljük. A tompított fényszórót nem csak az országúton használjuk, hanem szinte minden esetben világítanak a fényszórónk. Fontos, hogy az elektromos rendszerünk és fényszórónk izzói mindig megfelelő állapotban legyenek.

A gépjárműgyártók előírásainak megfelelő fényszórók és izzók garantálják a megfelelő működést és a közúti közlekedéshez elengedhetetlen láthatóságot. A helytelenül beállított fényszórók és ködlámpák minden közlekedésben résztvevőnek okozhat gondot. Ezért tartjuk a gépkocsik átvizsgálásakor a fényszórók, ködlámpák és világító berendezések átvizsgálását  elengedhetetlennek. A legmodernebb fényszóró beállító berendezésünkkel biztosítjuk a kifogástalan működést, hiszen a megfelelően működő fényszóróval közlekedőket könnyebb észrevenni a ködös, havas és esős időjárási viszonyok között.

Fényszóró beállítás, izzócsere

A megfelelően működő fényszórók nagyban javítják a reakció időt, amellyel a közúti biztonság javítható. A fényszórók mellet a lámpák működése is fontos. Gondoljunk csak arra, ha a féklámpa nem működik, azzal nagyban növeljük a ráfutásos balesetek esélyét. Irányjelző berendezésünk hibás működése esetén a közúti közlekedés veszélyes. A fényszórók és a lámpák megfelelő működését nem csak a mechanikai és elektromos
meghibásodások nehezítik meg, a berendezéseket az időjárási viszonyok okozta szennyeződésektől (sár, fagy, dér) mindig tisztán kell tartsuk.

Kerülje el az ezekhez hasonló kellemetlenségeket és forduljon hozzánk.

Kapcsolódó szolgáltatás: https://lanzs.hu/akkumulator-csere