ugyfelszolgalat@lanzs.hu +36 1 300 9123


A gépjárművekben sok olyan alkatrész van, amely a mindennapos használat során elhasználódik, kopik. A fékalkatrészek azok az alkatrészek, amelyek a folyamatos igénybevétel során elhasználódnak. Teszi azt azért, hogy a gépjárműve biztonsággal vegyen részt a közlekedésben. A fékbetétek és a féktárcsák azok az alkatrészek, amelyek nem láthatók azonnal, ezért érdemes minden évben átvizsgáltatni.

Fékjavítás

Sajnos egy hibásan működő fék miatt bekövetkező kár értéke nagyságrendileg nagyobb költséget okoz, mint egy jó minőségű fékbetét és féktárcsa. Ne veszélyeztesse a saját maga és a többi közlekedő épségét. Gondoskodjon a gépjárműve fékberendezésének megfelelő állapotáról. Cégünk magas minőségű fékalkatrészekkel és hozzáértő kollégákkal garantálja gépkocsijának megfelelő működését. Soka lehet arról hallani, hogy „olcsó legyen de jó”. Erre egy magára kicsit is adó szerviz nem ismer választ. Mi sem. Mindig a gépkocsi teljesítménye, használata és a gyártó által előírtak alapján választjuk ki az ajánlatunkhoz a legmegfelelőbb alkatrészt. Azt valljuk, hogy csak olyan alkatrészeket szereljünk be, amely hosszú távon jelent megoldást a problémára.

A magyar alkatrészpiacon használt gyári alkatrészekkel azonos minőségű alkatrészeket és igény szerint gyári alkatrészeket is használunk a javításokhoz, természetesen garanciával. A fék hatásfokához nagyban hozzájárul a fékfolyadék állapota is. A fékfolyadékot legalább 2 évente le kell cserélni, ahhoz hogy az elvárt fékhatást biztosítani tudjuk. A fékberendezés javításához rendelkezésre állnak a legkorszerűbb berendezések, szerszámok és ami a legfontosabb technikai információk (szerelési útmutatók, leírások) amelyekkel lényegében minden gépjárműhöz gyári minőségű munkát tudunk végezni.

Kapcsolódó szolgáltatás: https://lanzs.hu/altalanos-atvizsgalas