ugyfelszolgalat@lanzs.hu +36 1 300 9123


A gépjármű diagnosztika egy elsőre nehezen meghatározható szolgáltatás, mivel a mai körszerű autókban szinte minden javítás a legmodernebb diagnosztikai műszerek segítsége nélkül elképzelhetetlen. A Diagnosztikai eszközökkel értékeljük a gépkocsijának üzemi állapotát és a műszaki státuszát. A legfontosabb diagnosztikai területek.

Olajcsere esetében a szervizperiódus a diagnosztikai eszköz segítségével a szerviz elvégzése után törölhető, frissíthet.

Futómű állítás is egy gyakran használt szolgáltatás, amely korszerű diagnosztikai adatok nélkül lehetetlen. Cégünk a legmodernebb futómű állító berendezéssel, a gyári adatokkal felhasználó diagnosztikával garantálja gépkocsijának biztonságos úttartását és gazdaságos működését.

Motordiagnosztikára általában akkor gondolunk, ha a műszerfalon valamelyik hibalámpa felvillan. Ilyenkor a meghibásodás feltárásához, reprodukálásához és javításához elengedhetetlen a vezérlőegység diagnosztika folyamatos frissítése. Ezek az eszközök mit sem érnek, ha nincs, aki használja azokat. Szakképzett kollégáinkat folyamatosan képezzük a legmodernebb diagnosztikai eszközök használatára.

Gépjármű diagnosztika

TPMS ( Tyre Pressure Monitoring System) abroncsnyomás ellenőrző rendszerek nélkül már nem gyártanak gépjárműveket. Ez is egy autógyártó által integrál rendszer, amely folyamatosan ellenőrzi az abroncsok nyomás értékeit közvetlenül (direkt) vagy közvetett (indirekt) módon. A gumiabroncs nyomás megfelelő beállításáról a fedélzeti számítógép folyamatosan informálja a vezetőt és ennek a rendszernek a megfelelő beállításához szükséges a TPA200 műszerünk, amely alkalmas a TPMS érzékelők aktiválására és vizsgálatára.

Fékberendezések javításánál is már-már nélkülözhetetlen diagnosztikai eszközök használata. A fékberendezés szinte minden biztonsági rendszerrel kapcsolatban van ezért azok összehangolása különösen fontos a biztonságos működés szempontjából.

A klímaszerviz során értékeljük a klímarendszer hatásfokát és működését. Köztudott, hogy a klíma működése elvon a gépjármű teljesítményéből és ennek megfelelő működése garantálja a nagy nyári melegben is az autója hatásfokát. Teszi ezt úgy, hogy közlekedésbiztonsági szempontból is fontos része a gépkocsinak, mivel a nagy melegben tompulnak a reflexek. A klíma rendszer megfelelő működése mellett gondoskodni kell a beltéri szagtalanításról, poratka megsemmisítésről, a penészgombák eltávolításáról, antibakteriális kezeléséről és a vírustalanításról. Jöjjön el hozzánk és egy jól működő és tiszta klímarendszerrel  fog távozni.

Kapcsolódó szolgáltatás: https://lanzs.hu/altalanos-atvizsgalas