ugyfelszolgalat@lanzs.hu +36 1 300 9123


Gépjárműve üzemanyag rendszerének tisztítása, elengedhetetlen annak megfelelő teljesítményéhez és a hibamentes működéséhez. A rendszer használat során, ugyanis lerakódások keletkezhetnek gépjárműve motorjában, függetlenül attól, hogy benzin, vagy dízel üzemű motorról beszélünk. Ezek a lerakódások pedig, amennyiben az egyes részegységekben már nagy mértékben vannak jelen, akkor számos problémát tudnak okozni. Különböző működési zavarok léphetnek fel, növekedhet az üzemanyag fogyasztás és adott esetben a motor is károsodhat. A komolyabb problémákat pedig nem csak célszerűbb megelőzni, de sokkal olcsóbb is!

A motortisztítás az emissziós értékekre is pozitív hatással van, mely egyrészt a környezetünk védelmében is fontos. Minden gépjármű befecskendező rendszere, a rendszeres üzemelésnek, használatnak a következtében, idővel veszít hatásfokából. Ennek következményeként pedig megnő a károsanyag kibocsjátás és a fogyasztás, a teljesítmény pedig csökken. A motortisztítás, az üzemanyag rendszer tisztítás ezen problémákat akár teljes egészében is megszünteti, de mindenképp drasztikusan csökkenti.

Dízel és benzin üzemű motorok tisztítása szervünkben
Prémium, márka független gépjármű szervizeinkben mindkét motor szívórendszerének, üzemanyagrendszerének és a motor belső terének tisztítását vállaljuk, kedvező áron. Ezen karbantartás elvégezése javasolt műszaki vizsgáztatás előtt, minden inspekciónál, továbbá az üzemanyagrendszer elemeinek javításának alkalmával, de maximum 30.000 kilométerenként. Szervizünkben az alábbi négy, motortisztító, üzemanyagrendszer tisztító szolgáltatással állunk az Ön rendelkezésére.

Motor belső tér öblítés
Megszűnteti, a motorban a lerakódott szennyeződéseket. Így optimalizált lesz az átolajozás, kisebb a kopás, a motor élettartama pedig meghosszabbodik.

Benzin szívórendszer tisztítása
Tisztítja és ápolja a szívórendszert, így javul a gázpedál reakció, és az alapjárat is stabilabb lesz

Dízel szívórendszer tisztítása
A szívó és fojtószelepben található szennyeződéseket és lerakódásokat távolítja el. A zsíros szennyeződéseket (mint például olaj és korom) leoldja és eltávolítja.

Üzemanyagrendszer tisztítás
Ápolja és tisztítja a fúvókákat, a befecskendező és beszívó szelepeket is. Eltávolítja az égésmaradványokat, ezáltal a motor újra jól fog működni.

Ne feledje, a maximális teljesítmény, a gazdaságos üzemelés és környezetvédelmi előírások betartása, kizárólag tiszta motorral lehetséges.

Kapcsolódó szolgáltatás: https://lanzs.hu/turbo-javitas